Personale

Personale

Henrik Terkel Andersen – Speciellæge i Øre-Næse-Hals-sygdomme

Er 47 år og speciallæge i Øre-Næse-Halssygdomme. Uddannet læge i 1996 fra Københavns Universitet. Efterfølgende gennemført speciallægeuddannelsen primært på Gentofte Amtssygehus og Hillerød Hospital, hvor jeg også har været afdelingslæge. Har bred uddannelse indenfor øre-næse-hals-specialet, men har især interesseret mig for øre-kirurgiske sygdomme og tilstande med svimmelhed. Har gennemført en række efteruddannelseskurser i ind- og udland udover de obligatoriske for speciallægeuddannelsen. Deltager derfor i flere årlige møder og kongresser for at holde sig ajour vedrørende nyeste behandlingsteknikker. Har overtaget klinikken 01.08.2007 efter Mai Ingstrup. Medlem af: Dansk Selskab for Oto-Rhino-Laryngologi og Hoved-hals-kirurgi (DSOHH) American Academy of Otolaryngology-Head and Neck Surgery (AAO) Publikationer og videnskab: søg på Pub MED søgedatabase

Jette Rath- Klinikassistent og SOSU assistent

Jette har været i klinikken og har et stort erfaringsgrundlag fra en børneafdeling og varetager flere funktioner i klinikken.
 

Doris Hansen -SOSU assistent og klinikassistent 

Doris er et smilende ansigt i klinikken og har været her i 5 år og varetager flere funktioner i klinikken.

 

Narkoselæge Anette Freuendahl

Erfaren narkoselæge med bred erfaring fra Rigshospitalet, hvor hun har stået for bedøvelse af børn. Bedøver børnene, når de skal opereres i fuld narkose her.